28 Mayıs 2019 Salı

Romantik bir kaçamak icin harika otel; Baga Otel Gökova

Gökova Körfezi’nin gözlerinizde bıraktığı büyü, Baga’nın sizlere özel lezzetleri ile bizlere veda ettiğiniz anda bile sürüp gidecektir. Size, Baga’da konuk olduğunuz zamanların, her zamankinden daha huzurlu olacağını vaat ediyoruz.

Kendine has muazzam bir koy..

Orman kokusu ve muhteşem deniz manzarası..

Baga Hotel, baktığınız her yerde bir güzellik görebilmeniz için sizi Gökova’ya davet ediyor..

Dalaman Havalimanı’na 68KM uzaklıktaki otelimize en kısa sürede güvenli ve konforlu şekilde ulaşmanız için VIP transfer(ücretli) hizmetimizi tercih edebilirsiniz.

Çevremizi saran ormandan gelen kuş cıvıltılarıyla uyandığınız bir sabahtan sonra sizi okaliptüs ağaçları altında serpme kahvaltıya davet ediyoruz. Bir yanınız deniz bir yanınız orman.. Kahvaltıdan sonra kahvelerinizi yudumlarken hissettiğiniz huzur yüzünüze yansıyor ve biz bunu çok seviyoruz.

Tesis içinde bulunan A La Carte Restoranımız; Mavna.. Gökova’nın bereketli toprağı ve eşsiz ikliminde yetişmiş, özlemini duyduğunuz her dem taze, hep özenli tatları sizinle buluşturmaktan mutluluk duyar.

Gün içinde sahilde, deniz üstüne kurduğumuz hamaklarda yada iskelede denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz. İyi müzik, güzel yemek ve leziz içecekler önceliğimiz..

Ve Baga’nın büyülü gün batımı..

Bölgeden hergün taze gelen balıklar, deniz mahsülleri, Şefin ellerinden geçer ve unutamayacağınız lezzetlere dönüşür. Sadece deniz ürünleri mi? Tabiki hayır.. Dünya mutfağından seçmeler ve ülkemize has lezzetler.. Egenin şifalı otları, Türk mutfağının vazgeçilmez mezeleri, daha niceleri.. Sofranızı ve damağınızı şenlendirmek için hazır..

Doğanın bize verdiği her şeyin kıymetini biliyor ve bu güzellikleri sizlerle buluşturmak için heyecanla bekliyoruz.

Baga Hotel, Gökova’da geçireceğiniz her anı özel kılacak..

Baga Hotel Odalarında; Merkezi klima, Duşakabin, LCD TV, Apple TV, Çay, Kahve imkanı, IP Telefon ve Minibar imkanları sunulmaktadır.

Yeme & İçme

Gökova Körfezi’nin gözlerinizde bıraktığı büyü, Baga’nın size özel lezzetleri ile bizlere veda ettiğiniz andan sonra bile sürüp gidecektir.

Deniz kıyısının ışıltısında, soğuk Azmak suyunun şırıltısı ve ormandan gelen mis kokulu esinti eşliğinde, enfes bir kahvaltı ile, sizleri mutlu ederek güne hazırlıyoruz. Mavna Restorandaki Ege lezzetleri, ilk olarak kahvaltı sofranızda kendini göstermeye başlıyor. Körfezin çevresinden toplanan zeytinlerden özel olarak hazırlanmış zeytin çeşitlerimiz ve dağlarımızın kekiğinin eşlik ettiği sızma zeytinyağı; Ezine peynirinin yanı sıra diğer yöresel peynir çeşitlerimiz; bölgeye özel çam ve çiçek balları, size özel hazırlanmış reçel çeşitleri, bölgenin bereketli bostanlarından sofranıza taşınan taze sebzeler ve ege otları kahvaltı sofranızı en güzel şekilde tamamlayacak börek, pasta ve ekmek çeşitlerimiz, arzunuza uygun kahvaltı içecekleri ile Baga’ya özel kahvaltı sofrasında sizleri beklemektedir.

Kahvaltıdan sonra kahvelerinizi keyifle yudumlayacağınız eşsiz güzellikteki bahçemiz gününüze ayrı bir renk katacaktır. Akabinde dilerseniz kumsalımızda, dilerseniz deniz kıyısında bulunan özel platformumuzdaki rahat şezlonglarda ya da kendinizi ormanın içerisinde hissedeceğiniz ve Gökova Körfezi’ni size ziyadesiyle sunan oturma alanlarımızda veyahut isteğiniz doğrultusunda havuz başında devam edebilirsiniz. Mavna Restorant, tüm bu alanlarda, size özel gündüz lezzetleri sunmaya devam edecektir.

Gün batımını, Gökova körfezinin en güzel açısıyla seyretme zevkini, size yine Baga yaşatacaktır. Mavna Restorant , bir yandan yanı başınızda akan serin Azmak suyu ve yemyeşil ormanın getirdiği güzellikler ile size Karadeniz’in ambiyansını sunarken, diğer yandan ise Ege’nin ve Akdeniz’in birleştiği eşsiz noktada olma özelliği ile sıcak bir akşam keyfini de armağan edecektir. Bütün bu güzellikler, birbirinden keyifli lezzetleri sizin için hazırlayan Mavna Mutfağından, akşam sofranız için size Baga’nın nezih hizmeti ile sunulmayı beklemektedir. Ege’nin olduğu kadar ülkemizin diğer yörelerinin de özelliklerini taşıyan, bir birinden renkli ve lezzetli mezelerimiz, güne özel hazırlanmış meze tepsisinde seçiminize sunulur.

Körfezin enfes balıklarını “Türk Büyükleri” eşliğinde sizlere takdim edebiliriz. Akyaka Balıkçılarının, körfezin serin sularından ağları ve paraketeleriyle sizler için getirdikleri enfes lezzetteki deniz mahsülleri, Mavna Restorant Mutfağının damak tadınıza en uygun şekilde hazırlayacağı usullerle beğeninize sunulacaktır. Dilerseniz şefin Girit usulü lahosunu, kuşkonmaz ve karides soslu dil balığını, kömürde ya da sütte balığını tadın! Size unutamayacağınız lezzetin garantisini veriyoruz. Baga Mutfağı deniz mahsulleri ile arası iyi olmayanları da düşünür. Dilerseniz mönümüzden, Dünya mutfağından seçtiklerimiz ile; dilerseniz ülkemize has lezzetler ile akşam sofranızı keyiflendirelim. Zengin şarap mönümüzden, seçtiğiniz lezzetlere uygun şarap seçeneklerini bulabilirsiniz.

Baga’nın keyfine varmadan Gökova’dan ayrılmayın!

"Tıpkı Halikarnas Balıkçısı’nın söylediği gibi: Roma’yı gör de öl, Gökova’yı gör de yaşa!"

Etkinlikler & Aktiviteler

Bölgede birçok spor aktivitesine katılabilirsiniz. Tekne turu , Orman yürüyüşü, wind surf , kitesurf ,Dalaman çayında rafting, sportif aktivitelerden bazılarıdır. Ayrıca çevrede günlük turlar Muğla bölgesindeki tüm antik kentlere ziyaret, kadın azmağındaki su samurlarını izleme, Marmaris’de hız teknesi ile yunus rehabilitasyon merkezi ziyareti, köpek balıklarının üreme yaptığı Boncuk koyu ziyareti, eşsiz kumu ile meşhur Sedir Adası ziyareti, Dalyan’da deniz kaplumbağalarını besleme, Gökova koylarına tekneyle gidilmesi gibi birçok geziye katılabilirsiniz.

Baga Otel Adres

Maden İskelesi Gümrük Sokak No.3 Akyaka Ula 48000 Akyaka Gökova, Ula, Muğla, Türkiye

+90 252 243 4550

info@baga.com.tr

Baga Otel Fotoğraflar























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder