29 Mayıs 2019 Çarşamba

Loca Hotel "Marmaris"

Loca Hotel, yeşil ve mavinin en güzel tonlarını sunan Selimiye’de göz kamaştıran manzarasıyla hizmet veriyor. Tesisin otantik atmosferi, güler yüzlü personelleri ve misafirlerin konforuna yönelik sunduğu olanakları ile keyifli bir konaklama alternatifi olan tesis hem eğlenceli hem de dinlendirici tatillere ev sahipliği yapıyor.
Plaja yalnızca 1 km mesafede bulunan tesiste, belirli saatlerde plaja ücretsiz servis hizmeti sunuluyor. Sade ve şık dekore edilmiş ev sıcaklığındaki odalarda; minibar, telefon, kablosuz internet, klima ve saç kurutma makinesi gibi olanaklar bulunuyor. Dileyen misafirler için odalara bebek yatağı eklenebilir.

Leziz tatlar sunan restoranı, suyun ve güneşin tadını doyasıya çıkarabileceğin açık yüzme havuzu, genel alanlarda ücretsiz kablosuz internet erişimi, kendi aracıyla seyahat eden misafirler için ücretsiz otopark ve resepsiyon hizmeti gibi olanaklar, tesisin misafirlere yönelik sunduğu hizmetler arasında bulunuyor.

Açık restoranda eşsiz bir doğa manzarasının eşlik ettiği sabah, öğle ve akşam yemekleri ile tatiline lezzet katabilirsin.
Tesisin sunduğu hizmetler arasında ayrıca, 24 saat resepsiyon ve dinlendirici bir bahçe bulunuyor.

Loca Hotel; Marmaris Otogarı'na 45 km, Dalaman Havalimanı'na ise 135 km mesafede konumlanıyor.

Loca Hotel Adres: 
Selimiye Mahallesi, Yukarı Gemecit Mevkii, Marmaris / MUĞLA
0252 446 41 97
0542 446 41 97

Loca Hotel Fotoğraflar

























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder